Euro Cup sklenili v prvem krogu

Euro Cup sklenili v prvem krogu

Med četrtkom in nedeljo smo gostili kvalifikacijski turnir skupine C za nastop v LEN Euro Cupu. Na njem so nastopili še Team Strasbourg, Honved, Telimar Palermo, Valis in Terrassa.

Zaradi poškodb smo bili okrepljeni z nekaterimi vaterpolisti drugih slovenskih klubov, tako da je na turnirju pravzaprav nastopila pomlajena slovenska reprezentanca.

Zasedli smo končno šesto mesto. Po vrsti smo morali priznati premoč Valisu (6:8), Terrassi (3:14), Strasbourgu (3:11), Honvedu (3:21) in Telimarju (8:23).

V nadaljevanje tekmovanja so se uvrstile prve štiri ekipe, poleg naših pa v drugem krogu kvalifikacij ne bo tudi vaterpolistov Terrasse.

Triglav je na turnirju nastopal v naslednji postavi: Jure Beton, Matic Rahne, Dejan Gostić, Nikola Rajlić, Marko Gostić, Juš Vončina, Jaka Grabec, Jan Justin, Aleksander Paunović, Nejc Osel in pa okrepitve iz drugih klubov – Aleksander Cerar iz Calcit Water Pola, Enej Potočnik in Matija Bernard Čanč iz Ljubljane Slovan ter Tim Kačič in Jurij Seljak iz mariborskega Branika.

Več fotografij najdete na našem FB. FOTO: Tit Košir