Triglavovi kadeti osvojili Tristar 2019

Med 31. 5. in 2. 6. 2019 je na POB v Kranju potekal tradicionalni mednarodni turnir Tristar. Letos so se ponovno merili igralci rojeni leta 2002 in mlajši, na turnirju pa so nastopali Galeb iz Makarske, Borac iz Banjaluke, ter slovenska predstavnika – Kamnik, ki je vskočil namesto KPK iz Korčule, ki je odpovedal sodelovanje v zadnjem trenutku, in pa naše kadetsko moštvo.

Kadeti Triglava so s tremi zmagami v skupini in nato še finalno nad Kamnikom, turnir tudi osvojili. Drugi je bil torej Kamnik, tretji pa Galeb, ki je v tekmi za tretje mesto ugnal Borac. Najboljši strelec turnirja je bil, s 24 goli, igralec Galeba Josip Šarič, naj vratar Kamničan David Golob, naziv MVP pa si je prislužil naš Aljaž Troppan. Vsi rezultati so dostopni na našem FB profilu in pa spodaj v biltenu.

Postava Triglava: Mark Kopač, Nejc Peric, Jaka Grabec, Tim Bergant, Jaša Lah, Jure Zupanc, Andraž Pušavec, Aljaž Troppan, Juš Vončina, Rok Bečič, Aleksander Paunovič, Nikola Rajlič in Nejc Osel.

Trener: Primož Troppan.

Bilten:

Bilten Tristar 2019

Galerija:

Tristar 2019 (31. 5.- 2. 6.) – Grabec

 

Spored turnirja prilagamo spodaj (tu piše še KPK in ne Kamnik):

razpored.Tristar.19

 

Attachment

tristar

VPIŠITE VAŠEGA OTROKA V NAJBOLJŠO VATERPOLO ŠOLO V SLOVENIJI

Pomembno: Do popusta lahko dostopate le preko klika na to sliko. V primeru, da boste okno s sliko zaprli se vam bo ponovno pokazal v roku 1 ure.

Zapri okno