Uspešna vrnitev na reprezentančni zemljevid

Uspešna vrnitev na reprezentančni zemljevid

Slovenska članska vaterpolska reprezentanca je v soboto, 6.11. po več kot 8 letih spet igrala srečanje. Na prijateljski tekmi s Švico so fantje slavil s 15:10, med strelce pa se je vpisalo tudi kar nekaj Triglavanov.

Blestela sta predvsem Jan Justin s 6 in Jaša Kadivec s 5 zadetki. Po enega so dodali še Matic Rahne ter Marko in Dejan Gostić. Slovenske barve so poleg njiju zastopali tudi Jaša Lah, Aleksander Paunović, Benjamin Popović in Jure Beton, ki je tokrat prevzel vlogo kapetana moštva in z obrambami paral živce nasprotnikom. Žal reprezentančnega debija ni dočakal Andraž Pušavec, ki je zaradi zdravstvenih težav srečanje spremljal s klopi kot eden izmed pomočnikov. Ekipo je vodil pomočnik selektorja in trener v našem klubu Jaka Mikoletič, ki je na klopi nadomestil obolelega selektorja, prav tako trenerja našega članskega moštva Krištofa Štromajerja.

Fantje so torej prestali reprezentančni krst, sedaj pa jih čaka prvi vrhunec sezone, pokalno tekmovanje, vmes pa v novembru potujejo tudi na prvi turnir regionalne lige A1.

Reprezentanco kvalifikacije za EP čakajo februarja, že prej pa se bodo fantje zagotovo tudi zbrali na kakšnem treningu.

FOTOGALERIJA S TEKME (FOTO: Žiga Kalan)

https://www.facebook.com/media/set/?vanity=vaterpoloSLO&set=a.1509147746108543&notif_id=1636378175856706&notif_t=page_post_reaction&ref=notif

Attachment