Dečki 9. na turnirju “MLADI GALEB”

Med 5. in 7. oktobrom so se naši mladi vaterpolisti udeležili mednarodnega turnirja Mladi galeb, ki ga je organiziral VK Galeb Makarska rivijera. Naši fantje so v skupini zasedli zadnje mesto, potem ko so po remiju z Barcelono žal visoko izgubili z Jadranom HN in za Španci zaostali zaradi slabše razlike v golih. V skupini za mesta 9.-12. so nato remizirali z domačim klubom, ugnali pa KPK iz Korčule in Medveščak iz Zagreba, ter zasedli končno 9. mesto med 12. nastopajočimi.

Turnir je bil namenjen igralcem letnika 2005 in mlajšim, naš kljub pa je nastopil v naslednji postavi: Grabec Jaka, Rajlič Nikola, Peric Nejc, Osel Nejc, Bečič Maks, Cvijanovič Tepina Filip, Lukič Nikola, Redžematovič Ammar, Grabec Anej in Sredojevič Davor. Poleg omenjene deveterice bo poleg nastopil še član Kopra Grižon Jure in pa člani Branika Seljak Jurij, Kačič Tim in Chaynikov Dimitry. Ekipo sta spremljala naša trenerja Peranovič Tadej in Troppan Primož.

Fotografije in vsi rezultati turnirja pa na FB strani Sport Makarska in njihovi spletni strani: https://www.sportmakarska.com/vaterpolo

 

Attachment