ODPOVEDANO! Občni zbor in klubski piknik

ODPOVEDANO! Občni zbor in klubski piknik
  • v

Dodatek k novici:
Zaradi trenutne situacije s COVID-19 sta klubski piknik in letni občni zbor kluba odložena do nadaljnega. Upamo, da se situacija umiri in bomo lahko nemoteno peljali programe našega kluba.

Vaš AVK TRIGLAV.

OBVESTILO O SPREMEMBI!

Obveščamo vas, da smo se zaradi omejitev, ki jih narekuje NIJZ vezano na COVID-19, občni zbor kluba in klubski piknik odločili združiti na eni lokaciji. 

Vabimo vas, da se nam pridružite na piknik prostoru Voklo, kjer bomo imeli v soboto, 19. 9. ob 12.00 najprej občni zbor kluba, od 13.00 dalje pa klubski piknik.

Prosimo vas, da čimprej oddate prijavo za udeležbo na klubskem pikniku Lah Nataši na telefon 041 886 313 oz. mail lah.natasa48@gmail.com.

Situacijo vezano na širjenje virusa in sprejemanje omejitev s strani NIJZ spremljamo dnevno. V kolikor se bo slabašala, se lahko zgodi tudi odpoved obeh dogodkov.

Zaenkrat vse velja! Upamo na najboljše in se veselimo druženja z Vami.

Na občnem zboru bodo podeljene tudi nagrade za najboljše posameznike v pretekli sezoni, ki so jih izbrali trenerji posameznih vadbenih skupin, glede na udeležbo na treningih – NAGRADA ZA VZTRAJNOST IN PRIZADEVNOST, in pa NAGRADA ZA ZASLUGE, ki jo bo dobil nekdanji ali pa trenutni član kluba za svoj doprinos skozi leta.

Vse dodatne informacije pa najdete v spodnjih prilogah:

Attachment