Člani podprvaki pokala Challenger

Člani podprvaki pokala Challenger

V soboto se je v našem domačem bazenu končala sezona pokala Challenger, ki je bila izjemno uspešna za naš klub, saj smo jo sklenili na drugem mestu. Boljši je bil na koncu le turški Galatasaray, ki je sezono končal z vsemi devetimi zmagami na devetih tekmah.

Naši fantje so se, tako kot v Istanbulu, še enkrat zoperstavili favoriziranim Turkom, ki so v Kranju na koncu slavili s 13:19.

Izjemna navijaška kulisa v kranjskem pokritem bazenu je ponoven dokaz, da je vaterpolo doma v Kranju in zahvaljujemo se vam za izjemno vzdušje, ki ste ga pričarali ter upamo, da boste z nami tudi v maju, ko nas čakajo nove pomembne preizkušnje.

Ekipa se sedaj obrača proti zaključku obeh domačih tekmovanj. Polfinale lige se začne že naslednjo soboto, nato pa bo skoraj vse do konca meseca pestro v boju za državni naslov. Za konec pa člane 29. maja čaka še pokalno finale.

V letošnji sezoni pokala Challenger so za člansko moštvo nastopili: Jure Beton, Benjamin Popović, Nikola Rajlić, Matic Rahne, Filip Cvijanović Tepina, Dejan Gostić, Nace Štromajer, Nikola Lukić, Juš Vončina, Jan Justin, Aljaž Troppan, Aleksander Cerar, Nejc Osel, Jaša Lah, Aleksander Paunovič, Andraž Pušavec, David Laketić, Bor Udovč in Urban Verbič, s klopi pa so jih vodili Krištof Štromajer, Marko Gostić, Jaka Mikoletič in Primož Troppan.

Galerijo s povratne tekme pa najdete na našem Facebook profilu.

Attachment