Reprezentanca v Kranju v boj za EP

Reprezentanca v Kranju v boj za EP

Med četrtkom in nedeljo bodo na POB Kranj potekale kvalifikacije za EP 2022, ki bo ob koncu poletja v Splitu. Slovenija se bo udarila z reprezentancami Belgije, Švice, Francije in Nemčije, na prvenstvo pa potujeta prvouvrščeni ekipi.

V reprezentančni kapici bomo spremljali kar nekaj naših fantov, saj so v prvem planu Jure Beton, Jaša Kadivec, Matic Rahne, Benjamin Popović, Andraž Pušavec, Jaša Lah, Aleksander Paunović, Marko Gostić in Jaka Štirn, na morebiten vpoklic v primeru kakšnega pozitivnega primera pa čakajo še Juš Vončina, Rok Bečić, Dejan Gostić in Gregor Kos. Reprezentanco vodi trener našega članskega moštva Krištof Štromajer, pomaga pa mu Jaka Mikoletič.

Žal bomo na turnirju zaradi okrevanja po operaciji pogrešali Jana Justina, ki se počasi že vrača v bazen, predvidoma pa bo nared za najtežje napore že čez mesec dni.

Število gledalcev na srečanjih je omejeno na 100, vstopnice pa so na voljo pri organizatorju. Poleg tega bo ogled vseh srečanj možen prek Tržič TV in spletnih kanalov zveze ter video2go.live.

Povezava do podrobnosti o turnirju: https://zvds.si/european-water-polo-championships-2022-qualification-tournament/

Attachment