Konec tedna v Kranju 3. turnir RVL A1

Konec tedna v Kranju 3. turnir RVL A1

POB Kranj bo med 4. in 6. marcem gostil zadnji turnir Regionalne vaterpolo lige A1. Naši vaterpolisti se bodo na njem borili za visoko skupno uvrstitev. Trenutno smo šesti, ob ugodnem razpletu pa bi se lahko povzpeli tudi do tretjega mesta.

Na kranjskem bazenu bomo v treh dneh spremljali boje najboljših šestih ekip dosedanjega dela tekmovanja. V Kranj prihajajo Primorje iz Reke, ki je nekoč že krojilo tudi sam evropski vrh, Cattaro iz Kotorja, ki je z Matejem Nastranom pred leti osvojil tudi pokal LEN in pa trije predstavniki države, ki je na Olimpijskih igrah v Tokiu osvojila zlato – Srbije. To so Valis iz Valjeva, Vojvodina iz Novega Sada in Proleter iz Zrenjanina. 

Udarili se bomo s prvimi tremi omenjenimi nasprotniki, saj smo z Vojvodino in Proleterjem igrali že na prvem turnirju. Na dosedanjih sedmih srečanjih smo zabeležili štiri zmage in tri poraze, poudariti pa je treba tudi, da smo na drugi turnir zaradi težav s karantenami in Covidom-19 odpotovali le z enajsterico.

Turnir bomo v petek ob 20.40 odprli s srečanjem proti Primorju, v soboto nas ob isti uri čaka dvoboj z Valisem, v nedeljo pa nam bo ob 11.50 nasproti stal še Cattaro.

Prvič po zelo dolgem času bodo tribune kranjskega bazena gledalce sprejemale brez pogoja PCT in omejitve sedišč, še vedno pa je obvezna uporaba zaščitnih mask. Vstopnina je 5€ za celoten krog (tri tekme).

Vabljeni, da skupaj popeljemo naše vaterpoliste do novih uspehov v regionalnem tekmovanju.

Attachment