Kljub vsem težavam s točkami iz Zrenjanina

Kljub vsem težavam s točkami iz Zrenjanina

Člansko moštvo je pretekli konec tedna nastopalo na 2. turnirju RVL A1 v Zrenjaninu. Fantje so se domov vrnili s tremi točkami za zmago nad KPK Korčulo (13:10), blizu pa so bili še proti Medveščaku iz Zagreba (13:14). Edini, ki je izkoristil kratko klop (nastopili smo le z enajsterico) je bil Nais iz Niša, ki je naše fante ugnal z 8:16.

Med turnirjem je liga sporočila tudi novico, da so vse tekme POŠK-a s 1. turnirja v Novem Sadu registrirane s 5:0 v korist nasprotnika, tako da smo ta konec tedna vknjižili 6 točk.

Ekipa sedaj čaka na nadaljevanje slovenskega prvenstva, ki je trenutno prekinjeno, februarja pa nekatere igralce čakajo tudi reprezentančne kvalifikacije. “Jadransko” sezono bo ekipa, ki trenutno zaseda 6. mesto na lestvici, sklenila prvi marčevski konec tedna, ko bomo 3. turnir gostili prav v Kranju.

EKIPA V ZRENJANINU: Jure Beton, Benjamin Popović, Jaša Kadivec, Matic Rahne, Dejan Gostić, Nikola Rajlić, Marko Gostić, Aleksander Paunović, Rok Bečić, Nejc Osel, Jaka Štirn. T: Krištof Štromajer; P: Jaka Mikoletič.

Attachment